Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Nicolae Iorga - istoric al Bizantului
Nicolae Iorga - istoric al Bizantului, culegere de studii, o lucrare de Eugen Stanescu, ce cuprinde printre altele: Nicolae Iorga si sensul istoriei Bizantului, Iorga, istoric al perioadei bizantine, Orientul latin in opera lui N. Iorga, Nicolae Iorga si problematica bizantina in veacul XIII, Iorga, istoric al cruciadelor tarzii, Iorga si arta bizantina, Conceptia lui Iorga despre Byzance apres Byzance.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Nicolae Iorga - istoric al Bizantului

  • 80.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Eugen Stanescu
An publicare 1971
Editura Academiei R.S.R.
Limba romana
Numar pagini 250
Stare buna