Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Noblesse oblige. Arta de a duce o viata nobila
Christine Grafin von Bruhl, autoarea cartii Noblesse oblige. Arta de a duce o viata nobila, face parte din familia contelui Heinrich von Bruhl, caruia Dresda ii datoreaza terasa cu acelasi nume. S-a nascut pe 31 decembrie 1962, la Accra, in Ghana, si a crescut ca fiica de diplomati in Ghana, la Londra si Singapore. Tatal sau este Dietrich Graf von Bruhl iar mama ei Maria Octavia Grafin von Waldburg zu Wolfegg und Waldsee. Bruhl este acum jurnalista si autoare de carti cu un enorm succes. Nobilul traieste printre noi, dar este cu totul diferit. Fie ca si-a pastrat castelul, fie ca si-a inchiriat un apartament, sentimentul apartenentei la o clasa exclusivista ii va ramane vesnic. Astfel, partenerul de viata este cautat in Almanahul Gotha: Nimeni nu se casatoreste sub rangul sau, iar dragostea nu are nimic de-a face cu mariajul.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Noblesse oblige. Arta de a duce o viata nobila

  • 38.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Christine Grafin von Bruhl
An publicare 2010
Editura Nemira
Limba romana
Numar pagini 262
Stare foarte buna