Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Normal, paranormal si viata de fiecare zi
Cu acest volum, Normal, paranormal si viata de fiecare zi, profesor dr. Valeriu Samu, specialist in psihologie, incheie trilogia din care au aparut pana in prezent: Trairea...parapsihologica si Normal, paranormal si viata de fiecare zi. Cartea contine printre altele autosugestie, hipnoza, metagnomie, telergie, prosopopeza, premonitie, autoscopie. Este o carte ce ne ofera cheia succesului, ne face mai intelepti, ne invata sa dialogam cu subconstientul; este un ghid pentru a ne descurca in hatisul vietii, de aceea nu trebuie sa lipseasca din biblioteca.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Normal, paranormal si viata de fiecare zi

  • 23.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Valeriu L. Samu
An publicare 1996
Editura Forum
Limba romana
Numar pagini 192
Stare foarte buna