Vezi cos Comanda
-49% Nuvele - Gib I. Mihaescu

Antologie, cronologie, note, repere critice si bibliografie de Ion Nistor

Prefata de Florea Ghita


Intr-o epoca generoasa in valori, ca aceea dintre cele doua razboaie mondiale, in care proza si in special romanul a cunoscut o evolutie vertiginoasa, Gib I. Mihaescu a marcat un moment decisiv de mare autenticitate, care l-a impus definitiv printre valorile perene ale literaturii romane, printre ctitorii romanului romanesc modern.


Din La Grandiflora (1928)

Din Vedenia (1929)

Nuvele inedite (1935)

Din Periodice

Addenda

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Nuvele - Gib I. Mihaescu

  • 9.90Lei
  • 5.00Lei

Disponibilitate: In stoc


Autor Gib I. Mihaescu
Editura Albatros
Limba romana
Numar pagini 385
Stare foarte buna