Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Nuvele istorice

Volumul Nuvele istorice, carte scrisa de C. Negruzzi si Al. Odobescu, colectia Scriitori Clasici, editia a II-a, isi propune, continunad imbogatirea tematicii colectiei Scritori Clasici, sa ofere elevilor din ciclul gimnazial si liceal, dar si studentilor care studiaza limba si literatura romana, prima culegere de nuvele istorice, deschizand un sir bogat al acestei specii a prozei noastre epice.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Nuvele istorice

  • 8.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor C. Negruzzi si Al. Odobescu
Colectie Scriitori Clasici
Editura Rai
Limba romana
Numar pagini 170
Stare foarte buna