Vezi cos Comanda
Stoc epuizat O zi luminoasa
J. B. Priestley - O Zi Luminoasa ( Bright Day) - o traducere realizata de.Monica Dan. Cartea de fata este o opera de imaginatie pura, nu contine niciun fel de date autobiografice, nu portretizeaza personagii actuale, in ca in viata sau decedate si nici nu descrie vreo scena vizibila vreodata ochilor mei exteriori.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

O zi luminoasa

  • 28.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor J. B. Priestley
Editura Forum
Limba romana
Numar pagini 317
Stare buna