Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Ochiul de greier

Ana Blandiana este o scriitoare si luptatoare pentru libertate civica din Romania, membru corespondent al Academiei Romane. Poeziile ei interzise au fost difuzate in mii de exemplare, scrise de mana de cititori si au fost traduse in numeroase limbi ca dovada a cenzurii din Romania. Din sumarul volumului: Noaptea in fan, Morfologie, Oglinzi, Va multumesc, Peste varfuri de prun, Icoana pe sticla, Armura, In pocnetul surd.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Ochiul de greier

  • 11.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ana Blandiana
An publicare 1981
Editura Albatros
Limba romana
Numar pagini 128
Stare foarte buna