Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Octombrie. Noiembrie. Decembrie

Din sumarul cartii Octombie. Noiembrie. Decembria, carte scrisa de Ana Blandiana: Iti aduci aminte plaja?, Asteapta sa vina octombrie, La ce serveste bucuria, Dupa felul in care aluneca luna, Daca ne-am ucide unul pe altul.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Octombrie. Noiembrie. Decembrie

  • 7.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ana Blandiana
An publicare 1972
Editura Cartea romaneasca
Limba romana
Numar pagini 106
Stare foarte buna