Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Old Surehand Vol.I+II (Condorul)
Old Surehand (Condorul), de Karl May, Roman de aventuri tradus in romaneste de Tudora Petcut si Alexandru Bondoc. Old Surehand este un jurnal de calatorie in indepartatul tinut al indienilor comanche. Old Surehand, Winnetou, Old Death si Old Shutterhand ii vor infrunta pe temutii razboinici comanche in luptele de la Vulpea Insangerata.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Old Surehand Vol.I+II (Condorul)

  • 79.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Karl May
Editura Condorul
Limba romana
Numar pagini 350, 360
Stare foarte buna