Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Omniprezentul Babilon
Lucrarea lui Wolf Schneider, Omniprezentul Babilon - orasul ca destin al oamenilor de la Ur la Utopia - poarta cititorul prin istoria complexa si multimilenara a orasului, forma de asezare care defineste practic civilizatia umana. O istorie prezentata nu atat din punct de vedere al felului in care sunt construite (desi nici acest aspect nu este neglijat), cat mai mult al simbolisticii acestei forme de organizare sociala a omului. O traducere din limba germana de Josefina si Camil Baltazar si o prefata de Acad. Em. Condurache.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Omniprezentul Babilon

  • 18.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Wolf Schneider
An publicare 1968
Editura Politica
Limba romana
Numar pagini 605
Stare foarte buna