Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Omul, bestia si virtutea
Omul, bestia si virtutea este un apolog in trei acte, scris de Luigi Pirandello si tradus din italieneste de Petre I. Sturdza. Intriga de desfasoara intr-un oras maritim, avandu-i ca personaje pe Dl.Paolino, senin profesor universitar, Capitanul Perella, Doctorul Nino Polejo, Dl.Toto, farmacist, Nono, baietel de 11 ani, Un marinar, Rosaria si Grazia - servitoarele Prof. Paolino si Cap. Perella.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Omul, bestia si virtutea

  • 42.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Luigi Pirandello
Editura Alcalay
Limba romana
Numar pagini 124
Stare buna