Vezi cos Comanda
-59% Omul de legatura
Cititorilor pasionați de mistere și povești încâlcite, pline de suspans, le oferim o carte care îi va captiva cu siguranță, mai ales că este scrisă chiar de un agent de poliție – deci inspirație direct de la sursă!

Intriga cărții are la bază furtul unor obiecte de patrimoniu și uciderea unui arheolog, acestea creând cadrul narativ ce permite prezentarea eforturilor personajului principal – o femeie polițist -, de a descoperi autorul crimei și de a-l aduce în fața justiției. Cristina Clinci scrie alert, concis, fără complicații, mergând direct la deznodământul acțiunii. Trecând de la o replică la alta, uneori, ai impresia că citești un adevărat scenariu de film polițist. Nu ai timp să te plictisești, nu ai vreme să îți pui întrebări inutile. Autoarea te „răpește“ pentru câteva ore, dar îți redă libertatea la sfârșit, odată cu plăcerea de a descoperi un roman polițist care te ține cu sufletul la gură, creând o atmosferă magică, de mister, cu personaje şi întâmplări care mai de care mai imprevizibile.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Omul de legatura

  • 9.90Lei
  • 4.10Lei

Disponibilitate: In stoc


Autor Cristina Clinci
Colectie Police Club
Editura Ministerului de Interne
Limba romana
Numar pagini 197
Stare excelenta