Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Opera lui Mihai Eminescu Vol.I

Cartea Opera lui Mihai Eminescu Vol.I (1969) scrisa de George Calinescu cuprinde: Rugaciunea unui dac. Scrisoarea I, Moarte… Eu nu cred nici in Iehova. Fata din gradina de aur. Demonism, In metru antic, Gogu tatii, Mos Iosif, Falsificatorii de bani.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Opera lui Mihai Eminescu Vol.I

  • 19.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor George Calinescu
An publicare 1969
Editura Pentru literatura
Limba romana
Numar pagini 525
Stare foarte buna