Vezi cos Comanda
-60% Stoc epuizat Opere Vol.III (A. N. Tolstoi)
Volumul Opere Vol.III (A. N. Tolstoi) - opere alese in sase volume, cu un portret al autorului, contine primele doua parti ale trilogiei Calvarul: Surorile si Anul 1918. O traducere in limba romana de Otiliza Cazimir si Gh. C. Stere.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Opere Vol.III (A. N. Tolstoi)

  • 27.00Lei
  • 10.80Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor A. N. Tolstoi
An publicare 1954
Editura Cartea Rusa
Limba romana
Numar pagini 706
Stare buna