Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Organizarea rationala a fortei de munca in minerit
Lucrarea lui Virgil Iga, Organizarea rationala a fortei de munca in minerit, justifica pe deplin efortul autorului de a oferi o parte din bogata sa experienta tuturor celor care lucreaza in domeniul mineritului. Cartea isi propune sa elaboreze o metoda de determinare a eficientei economice a utilizarii fortei de munca, prezentarea unor mijloace de asigurare structural calitativa a fortei de munca in minerit - sector strategic al economiei nationale.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Organizarea rationala a fortei de munca in minerit

  • 29.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Virgil Iga
An publicare 1998
Editura Dacia
Limba romana
Numar pagini 282
Stare foarte buna