Vezi cos Comanda
-70% Stoc epuizat Ortodoxia - Revista Patriarhiei Romane Octombrie-Decembrie 1987
Ortodoxia - Revista Patriarhiei Romane Octombrie-Decembrie 1987, publicatie aflata la anul 39 de aparitie, presedintele comitetului de redactie fiind chiar PF Parinte Teoctist - Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane. Din sumarul revistei: Importanta si actualitatea hotararilor Sinodului VII Ecumenic de la Niceea (787), Sensul icoanei la Sf. Ioan Damaschin si sinodul VII ecumenic, Aspectul comunitar al Sfintei Euharistii, Este Noul Testament editia TOB o traducere ecumenica?
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Ortodoxia - Revista Patriarhiei Romane Octombrie-Decembrie 1987

  • 12.00Lei
  • 3.60Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1987
Limba romana
Numar pagini 152
Stare foarte buna