Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Oto-Rhino-Laryngologie du medecin praticien
Oto-Rhino-Laryngologie du medecin praticien, un ouvrage par Georges Laurens, septieme edition revue et augmentee avec 589 figures dans le texte. Du sommaire: Rhinoscopie posterieure, Sinusies de la face, Maladies du pharynx, L'oreille externe, Otoscopie, Le moucher, Abces de la cloison, Syphilis, Laryngoscopie, Angines aigues.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Oto-Rhino-Laryngologie du medecin praticien

  • 45.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Georges Laurens
An publicare 1941
Editura Masson et Cie.
Limba franceza
Numar pagini 509
Stare foarte buna