Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Pacaliturile lui Tilu Buh-Oglinda impreuna cu o parte din Testamentul lui Cilibi Moise
Atentie, cartea lui Cilibi Moise, Pacaliturile lui Tilu Buh-Oglinda impreuna cu o parte din Testamentul lui Cilibi Moise, nu are coperta fata, iar coperta verso este deteriorata. Prefata si interior al cartii in stare buna. Cilibi Moise a fost un povestitor evreu moldovean, nascut la Focsani, umorist si autor de pilde si aforisme in limba romana.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Pacaliturile lui Tilu Buh-Oglinda impreuna cu o parte din Testamentul lui Cilibi Moise

  • 69.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Cilibi Moise
An publicare 1883
Limba romana
Numar pagini 80
Stare satisfacatoare