Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Pagini istorico-filologice
Volumul lui Vasile Bogrea, Pagini istorico-filologice  are o prefata de Acad. C. Daicoviciu. Din sumarul lucrarii: Din toponimia romaneasca, Contributii onomastice, Originalitatea poeziei romane, Trei probleme folclorice si aspectul lor romanesc, Cercetari de literatura populara, Contributii la studiul sufixelor romanesti, O problema semantica, Urme bizantine in romaneste, Pasagii obscure din Miron Costin, Etimologii populare, Un ecou al vechii mode franceze la noi, Intre filologie si istorie, Probe de sinonimica romaneasca.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Pagini istorico-filologice

  • 149.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Vasile Bogrea
An publicare 1971
Editura Dacia
Limba romana
Numar pagini 556
Stare buna