Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Panorama curiozitatilor lumii

Panorama curiozitatilor lumii, o carte de Claudiu Voda, Stefan Voda, cu fotografii, in text. Din cuprins: Insule create de om, De la scanteie pana la laser, Din istoria chibriturilor, Goana dupa aur, Vechea cultura a aramei, Prima metropola a Europei, Elemente ale civilizatiei eschimose, Aricii vegetali, Vulcanii noroiosi, Barza marabu, Omul si rechinii, Corabii in vazduh, O fosila vie, Diamant de Maramures, Sacalii aurii.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Panorama curiozitatilor lumii

  • 50.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Claudiu Voda Stefan Voda
An publicare 2002
Editura Aramis
Limba romana
Numar pagini 208
Stare foarte buna