Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Par amour pour la France et la Roumanie - Jean Nicolas Romanesco
Par amour pour la France et la Roumanie : In Memoriam Jean-Nicolas Romanesco, texte bilingve, editeur Nicolae Marinescu, en contenant des photos. Documents a propos de l'auteur Jean-Nicolas Romanesco (1895-1918) - la parution de cet ouvrage - 75 ans apres la mort du heros et l'sccomplisement du reve pour le quel il s'est sacrifie - une Roumanie Grande et Libre - se constitue en une preuve de pieuse gratitude.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Par amour pour la France et la Roumanie - Jean Nicolas Romanesco

  • 14.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1993
Editura Aius
Limba franceza/romana
Numar pagini 87
Stare foarte buna