Vezi cos Comanda
-30% Parinti si copii (1945)
Parinti si copii (1945) este un roman al scriitorului sovietic Ivan Turgheniev, colectia Clasicii Rusi, o traducere din limba rusa de Maria Z. Vlad. Ceea ce il face iubit pe Turgheniev este adancimea sentimentului si bunatatea care se desprinde din opera sa. Ca artist al vorbei scrise, Turgheniev a avut o mare inraurire asupra stilului literar rus, in acelasi timp, prin calitatile lui clasice de masura si de armonie, fiind unul dintre scriitorii care au fost mai repede intelesi si gustati in strainatate.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Parinti si copii (1945)

  • 25.00Lei
  • 17.50Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Autor Ivan Turgheniev
An publicare 1945
Colectie Clasicii Rusi
Editura Cartea Rusa
Limba romana
Numar pagini 238
Stare buna