Vezi cos Comanda
-85% Stoc epuizat Pasari apocrife
Nicolae Oancea, autorul volumului de versuri Pasari apocrife, este licentiat al Facultatii de Filologie a Univ. din Bucuresti. Oancea a colaborat la Viata Romaneasca, Romania literara. Amfiteatru, Luceafarul, Ramuri, Ateneu. Debut editorial in presa locala din Galati, redactor la Editura Tineretului, apoi redactor, redactor-sef si director al Editurii Eminescu.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Pasari apocrife

  • 6.00Lei
  • 0.90Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Nicolae Oancea
An publicare 1988
Editura Cartea Romaneasca
Limba romana
Numar pagini 58
Stare foarte buna