Vezi cos Comanda
-60% Stoc epuizat Piciul (Alphonse Daudet, 1992)
Romanul Piciul (Alphonse Daudet, 1992) face parte din colectia Biblioteca elevilor, in romaneste de Livia Storescu. Cartea a aparut in anul 1868 si este primul roman al lui Alphonse Daudet, cunoscut de catre cititori datorita, in primul rand, celebrului Tartarin din Tarascon. Romanul ascunde, de fapt, biografia autorului si este povestea unui copil sensibil si sarac care nu va reusi niciodata sa se maturizeze, reprezentand mai mult decat o prima realizare, ce-i drept, remarcabila, dintr-o vasta opera de romancier. Piciul este o cheie pentru o mai exacta intelegere a prozei lui Daudet, fiind si un roman autobiografic.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Piciul (Alphonse Daudet, 1992)

  • 13.00Lei
  • 5.20Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Alphonse Daudet
An publicare 1992
Colectie Biblioteca elevilor
Editura Porus
Limba romana
Numar pagini 302
Stare foarte buna