Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Piese pentru pian (partituri)

Piese pentru pian (partituri), o editie ingrijita de Prof. Gina Solomon, cuprinde o culegere de piese pentru pian corespunzatoare claselor VI-VIII ale scolilor de muzica: Rameau - Chemarea pasarelelor, Handel - Variatiuni in si Bemol Major, Svhubert - Scherzo, Beethoven - Rondo Op.51, Ed. Grieg - Pasarica, D. Sostacovici - Dans fantastic, Prokofiev - Viziune fugitiva, Anatol Vieru - Sfarleaza, S. Dragoi - Hodoroaga.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Piese pentru pian (partituri)

  • 45.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Gina Solomon
An publicare 1963
Editura Muzicala a U.C. din R.P.R.
Limba romana
Numar pagini 78
Stare foarte buna