Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Poeme fara arpagic pentru cititorul cel mai mic

Cartea Poeme fara arpagic pentru cititorul cel mai mic scrisa de Ana Blandiana cuprinde: De-as avea timp, O furnica poeta, Oare cum ar fi florile, Face oricine ce vrea, Subchiriasii, O vizita, Jocuri. Ilustratii de Doina Botez.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Poeme fara arpagic pentru cititorul cel mai mic

  • 22.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ana Blandiana
Editura Doina
Limba romana
Numar pagini 23
Stare foarte buna