Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Poezii (C. Negruzzi, 1908)
Volumul de Poezii (C. Negruzzi, 1908) face parte din colectia BPT veche, cu o notita introductiva de Petre V. Hanes si un portret al autorului. Atentie, cartea nu are coperta fata! Din sumar: Eu sunt roman, Salul negru, Gelozie, Melancolia, Doina noua, Aprodul Purice, Marsul lui Dragos, Florarita romana, Epigrame, Potopul, Apolog, Principesei Catinca Conaki Vogoride.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Poezii (C. Negruzzi, 1908)

  • 21.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor C. Negruzzi
An publicare 1908
Colectie B.P.T.
Editura Alcalay
Limba romana
Numar pagini 95
Stare satisfacatoare