Vezi cos Comanda
-85% Stoc epuizat Poezii. Dialoguri. Poetica si estetica

Poezii. Dialoguri. Poetica si estetica, o carte de Paul Valery, editie ingrijita si prefatata de Stefan Aug. Doinas. Traduceri de Alina Ledeanu, Marius Ghica si Stefan Aug. Doinas. Din cuprins: Nasterea lui Venus, Padurea prietena, Dansatoarele ireale, Narcis vorbeste, Tanara Parca, Notiunea generala a artei, Faustul meu, Schita unui sarpe, Echinox, In zori de zi, Carnetul unui poet, Filosofia dansului, Eupalinos sau arhitectul.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Poezii. Dialoguri. Poetica si estetica

  • 45.00Lei
  • 6.75Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Paul Valery
An publicare 1989
Editura Univers
Limba romana
Numar pagini 884
Stare foarte buna