Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Poldark Vol.I (Ross Poldark)
Poldark Vol.I (Ross Poldark) este un roman de Winston Graham, tradus in limba romana de Andreea Gheorghitoiu. Cartea a fost tiparita si vanduta in peste 6 milioane de exemplare si a fost si un serial TV de mare succes. Sleit de Razboiul pentru Independenta din America, Ross Poldark revine acasa, dar bucuria reintoarcerii se transforma in amaraciune, afland ca tatal sau i-a murit, mosia este in paragina iar fata pe care o iubea s-a logodit cu varul lui.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Poldark Vol.I (Ross Poldark)

  • 20.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Winston Graham
An publicare 1995
Editura Orizonturi
Limba romana
Numar pagini 442
Stare foarte buna