Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Poldark Vol.II (Demelza)
In acest al doilea roman al superbei serii Poldark, scrise de Winston Graham, Demelza Carne, fiica unui miner sarman pe care Ross Poldark a salvat-o dintr-o incaierare de la un balci, este acum nevasta fericita a acestuia. Transformandu-se intr-o tanara fermecatoare si amuzanta, Demelza reuseste sa castige afectiunea lui Ross, facandu-l pe acesta sa uite de pierderea mult iubitei sale Elizabeth. Insa evenimentele din toti acesti ani tulburi le vor pune la grea incercare casnicia si dragostea.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Poldark Vol.II (Demelza)

  • 20.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Winston Graham
An publicare 1995
Editura Orizonturi
Limba romana
Numar pagini 490
Stare foarte buna