Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Povestea Margicai
Atentie, cartea pentru copii Povestea Margicai, scrisa de Demostene Botez, are coperta fata.spate uzate si patate, conform poza. Cotorul usor deteriorat, dar interiorul in afara de cateva pete este bun! Ilustratiile color sunt realizate de Stela Cretu. Din sumar: Doina si bunica, Bobocelul Biriboantei, MArgica, Vremuri de bejenie, Nunta furnicilor, Fuga Margicai.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Povestea Margicai

  • 36.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Demostene Botez
An publicare 1970
Editura Ion Creanga
Limba romana
Numar pagini 77
Stare satisfacatoare