Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Povesti (Fratii Grimm, 2008)
Volumul Povesti (Fratii Grimm, 2008) este tradus in romaneste de Liana Ciuche. Cei doi frati Grimm au fost folcloristi, filologi, lingvisti, doctori in drept, cunoscuti in toata lumea pentru colectia de basme publicata in doua volume, care contine, printre altele, Alba ca zapada, Croitorasul cel viteaz, Cenusareasa, Scufita rosie sau Hansel si Gretel (primul volum a aparut in anul 1812, iar al doilea volum in anul 1814).
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Povesti (Fratii Grimm, 2008)

  • 7.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Fratii Grimm
An publicare 2008
Editura Cartex 2000
Limba romana
Numar pagini 160
Stare satisfacatoare