Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Preparate de arta culinara

Preparate de arta culinara, o carte scrisa de Iosif Strasman si Ion Radu, cu 16 planse color, in afara textului. Din cuprins: Calcan in aluat, Limba rasol. Grog Buftea, Inghetata de piersici, Ochiuri cu andive, Bors de vita bucovinean, Cocteil Aida, Ficat vrancean, Crema de nuci, Piftie din carne de rata, Manatarci cu masline.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Preparate de arta culinara

  • 74.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Iosif Strasman si Ion Radu
An publicare 1981
Editura Tehnica
Limba romana
Numar pagini 502
Stare buna