Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Preparate din carne de pasare
Brosura culinara Preparate din carne de pasare este bogat ilustrata. Carnea de pasare nu este numai gustoasa, ci si foarte sanatoasa, continand proteine usor digerabile si in afara de aceasta, importante vitamine si substante minerale. Puii, gainile de supa sunt sarace in grasimi, dar bogate in vitamine si minerale, deci extrem de binevenite. Fine si fragede sau crocante si suculente, preparatele pe baza de carne de pasare au menirea de a satisface cele mai rafinate gusturi in materie de arta culinara. Supe, salate, tocaturi, fricasee, preparate din piept sau pulpe, fripturi clasice, fiecare dintre ele reprezinta o modalitate de a pune in practica retetele oferite in aceasta lucrare.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Preparate din carne de pasare

  • 12.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1998
Editura Aquila'93
Limba romana
Numar pagini 64
Stare foarte buna