Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Preparate reci de arta culinara (fara coperta)
Volumul Preparate reci de arta culinara (fara coperta) este bogat ilustrat. Din sumar:Preparate din raci si vant, Gustari reci din carne de pasare, vita si vitel, Maioneza, Gustari reci din peste, oua si legume, Terine, Galantine. Literatura gastronomica romaneasca este, fara niciun dubiu, pe masura gastronomiei romanesti insasi.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Preparate reci de arta culinara (fara coperta)

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ion Radu Maria Onu
An publicare 1990
Editura Tehnica
Limba romana
Numar pagini 256
Stare satisfacatoare