Vezi cos Comanda
PRIMUL RAZBOI MONDIAL
Cartea de faţă constituie, am putea spune, un best-seller al istoriografiei franceze. Inteligent şi selectiv argumentat, autorul ne facilitează accesul la înţelegerea unui eveniment istoric complex, în acelaşi timp raţional şi iraţional, care a bulversat tradiţiile şi tabieturile epocii victoriene, comportamentele şi atitudinile Europei din "Belle ".
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

PRIMUL RAZBOI MONDIAL

  • 9.90Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Autor Pierre Renouvin
Colectie Istorie universala / Microsinteze
Editura Corint
Limba romana
Numar pagini 144
Stare excelenta