Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Principalele probleme sociale ale comunitatilor rurale din Romania
Principalele probleme sociale ale comunitatilor rurale din Romania este o lucrare aflata sub coordonarea Nicolae Panea, Dumitru Otovescu, autori: Gabriel Pricina, Constantin Craitioiu. Din cuprinsul cartii: Concepte demografice, Structura populatiei, Fenomene si procese demografice, Indicatori demografici, Regiunea de Sud-Est, Probleme regionale ale fondului funciar, Cresterea animalelor, Structura populatiei pe sexe.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Principalele probleme sociale ale comunitatilor rurale din Romania

  • 36.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Nicolae Panea Dumitru Otovescu
An publicare 2010
Editura Beladi
Limba romana
Numar pagini 304
Stare foarte buna