Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Principii de economie politica
Principii de economie politica - extrase din cursul de economie politica traduse de George Alexianu, o lucrare de Charles Gide. Din cuprinsul lucrarii: Coperatismul, Despre salariul just, Evolutia proprietatii funciare, Grevele, Despre situatia de rentier, Ce este profitul?, Cheltuielile de lux, Sindicalismul, Venitul funciar, Ce determina procentul dobanzii, Legea lui Gresham, Istoricul monetei, Biletul de banca, Liberul schimb, Bogatia natiunilor, Protectionismul.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Principii de economie politica

  • 109.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Charles Gide
An publicare 1928
Editura Socec
Limba romana
Numar pagini 703
Stare foarte buna