Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Printul (editie princeps)
Atentie, cartea Printul (editie princeps), roman de Tudor Teodorescu Braniste, nu are coperta verso, cotor refacut! Stare interioara buna! "La curtea boiereasca din Munteni, totul era mare si haotic; totul era vechiu, prafuit de ani; totul cazuse in paragina. De cum iesiai din sat - sat mic, sarac, coplesit de munti si de necazuri - trebuia sa te abati din soseaua principala si sa apuci un drumeag ingust, care serpuia alb intr-un vast masiv de brazi..."
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Printul (editie princeps)

  • 74.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Tudor Teodorescu Braniste
An publicare 1944
Editura Socec
Limba romana
Numar pagini 293
Stare satisfacatoare