Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Probleme alese de matematica pentru clasa a VI-a (S.I+II)
Lucrarea Probleme alese de matematica pentru clasa a VI-a (S.I+II) se adreseaza elevilor din clasa a VI-a, fiindu-le utile atat in pregatirea la clasa cat si pentru pregatirea examenului de capacitate si a altor concursuri de matematica. Autorii pun, astfel, la indemana elevilor un instrument de lucru care sa-i ajute sa isi aprofundeze cunostintele de algebra si geometrie printr-o activitate individuala si prin autocontrol. Ambele volume cuprind exercitii si probleme de algebra si geometrie care se refera la materiile parcurse in cele 2 semestre. Seturile de exercitii si probleme, prezentate gradat, sunt urmate de teste de evaluare.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Probleme alese de matematica pentru clasa a VI-a (S.I+II)

  • 24.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Florin Benea Mariana Benea Camelia Dana
Editura Reprograph
Limba romana
Numar pagini 178; 215
Stare buna