Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Probleme alese de matematica pentru clasa a VIII-a (Florin Benea)
Lucrarea Probleme alese de matematica pentru clasa a VIII-a (Florin Benea) se adreseaza elevilor din clasa a VIII-a, fiindu-le utila la pregatirea de clasa si pentru pregatirea concursurilor de matematica. Autorii pun, astfel, la indemana elevilor, un instrument de lucru care ii ajuta sa fixeze si aprofundeze cunostintele de algebra si geometrie prin activitate individuala si in acelasi timp prin autocontrol.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Probleme alese de matematica pentru clasa a VIII-a (Florin Benea)

  • 14.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Florin Benea Mariana Benea Nicolae Ivaschescu
Editura Reprograph
Limba romana
Numar pagini 288
Stare buna