Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Probleme de fizica pentru gimnaziu (clasele V-VIII)
Lucrarea lui Florin Macesanu, Probleme de fizica pentru gimnaziu (clasele V-VIII), cuprinde probleme pentru intelegerea si fixarea cunostintelor, teste de verificare si probleme date la concursuri si olimpiade scolare. Cartea de fata pune la dispozitia elevilor de gimnaziu un material didactic important pentru aprofundarea notiunilor de fizica predate in clasele VI-VIII. Structurata pe 5 capitole - mecanica, fenomene termice, probleme recapitulative, electricitate si optica geometrica -, fiecare debutand cu succinte expuneri teoretice, maerialul acopera in intregime programa actuala de fizica pentru gimnaziu. Gradul de dificultate al problemelor variaza de la simplu la complex, iar raspunsurile sau rezolvarile detaliate (acolo unde este cazul) le permit elevilor sa-si testeze stadiul pregatirii.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Probleme de fizica pentru gimnaziu (clasele V-VIII)

  • 23.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Florin Macesanu
An publicare 2002
Editura Corint
Limba romana
Numar pagini 351
Stare foarte buna