Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Probleme de fizica pentru gimnaziu, clasele VI-VIII (Florin Macesanu)
Probleme de fizica pentru gimnaziu, clasele VI-VIII (Florin Macesanu), editia a II-a, este un instrument foarte util pentru intelegerea si aprofundarea lectiilor de fizica predate in clasele VI-VIII. Din sumar: Legea lui Coulomb, Intensitatea campului electric, Legile lui Kirchhoff, Energia si puterea electrica, Transformatorul, Lentile, Reflexia si refractia luminii, Potentialul electric, Legea lui Ohm, Legea lui Joule, Tensiunea electrica, Rezistenta electrica.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Probleme de fizica pentru gimnaziu, clasele VI-VIII (Florin Macesanu)

  • 16.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Florin Macesanu
An publicare 1997
Editura Corint
Limba romana
Numar pagini 319
Stare foarte buna