Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Problemes d'algebre et exercices de calcul algebrique avec les solutions
Atentie, cartea nu are coperta fata si necesita lipire, dar interior impecabil! Problemes d'algebre et exercices de calcul algebrique avec les solutions, par M. Ritt - ancien eleve de l'ecole normale, inspecteur superieur de l'instruction primaire. Un ouvrage autorise pae le Conseil Royal de l'Universite, troisieme edition. Du sommaire: Progressions par difference, Logarithmes, Fractions continues, Equations binomes, Addition des quantites algebriques, Artifices de calcul, Division des quantites algebriques.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Problemes d'algebre et exercices de calcul algebrique avec les solutions

  • 145.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor M. Ritt
An publicare 1847
Editura L. Hachette et Cie.
Limba franceza
Numar pagini 399
Stare satisfacatoare