Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  12,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Saptamana Financiara

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 347 pagini

Categorii: Terorism / Crima organizata, Politică

Descriere

Un nou tip de razboi isi face simtita prezenta din ce in ce mai mult in ultimul timp, unul purtat din fata calculatorului, iar campul de lupta este internetul. Jurnalistul si analistul militar american James F. Dunnigan exploreaza in paginile acestui volum diferite aspecte ale razboiului informational si cibernetic, precum si efectele sale asupra civilizatiei umane. Posibilitatea declansarii unui cyber-razboi este analizata cu seriozitate si profesionalism, autorul atragand atentia ca un astfel de conflict ar arunca lumea intr-un haos de neimaginat.

Totusi, cartea prezinta o viziune mai degraba linistitoare: datorita faptului ca oamenii constientizeaza necesitatea aplicarii unor masuri sporite de securitate, multe dintre problemele actuale sunt, in mare parte, rezolvabile, desi pericolul este inca prezent.

James F. Dunnigan este analist militar si designerul a peste 100 de jocuri pe calculator ce reproduc situatii de razboi. Este recunoscut si apreciat pentru modul realist in care analizeaza teatrele de razboi din lumea intreaga. Sustine in mod regulat cursuri de istorie militara la institutii academice din Statele Unite si participa des in emisiuni de televiziune in calitate de comentator al subiectelor militare.


Comandă online Noua amenintare mondiala. Cyber-terorismul la 12,90 lei scrisă de James F. Dunnigan, tiparită la editura Curtea Veche face parte din colecția Saptamana Financiara. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Noua amenintare mondiala. Cyber-terorismul nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.