Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  15,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Familie

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 288 pagini

ISBN: 9786063800542

Categorii: Psihologia cuplului, Psihologie

Descriere

Căsătoria este o treabă complicată. După ce spui „Da” în faţa ofiţerului de la Starea Civilă, te loveşti de o mulţime de probleme care trebuie rezolvate: treburile casnice, facturile, certurile şi rutina de zi cu zi. Multe cupluri nu prea ştiu cum să le gestioneze şi se întreabă dacă relaţia lor are ce-i trebuie ca să dureze. Dar îţi dau un pont: sigur are ce-i trebuie!

Din fericire, experţii în probleme de cuplu Elizabeth şi Jim Carroll au pus la punct un program pentru salvarea căsniciei şi refacerea relaţiilor dintre parteneri, venind în întâmpinarea cuplurilor care vor să trăiască fericite până la adânci bătrâneţi. După ce timp de douăzeci de ani au readus la viaţă sute de relaţii, autorii le oferă cititorilor soluţii eficiente pentru salvarea căsniciilor. Cu ajutorul unor sfaturi, exerciţii, teste şi jocuri, PROGRAMUL DE TERAPIE PENTRU CUPLURI învaţă perechile cum să învingă cele mai dure zece provocări care distrug o relaţie.

Prin intermediul fiecărui test, cuplurile vor putea să descopere ce contează pentru fiecare partener separat, dar şi pentru amândoi ca echipă, şi vor afla că secretul unei căsnicii nu constă în ambiţia unuia dintre soţi de a împărţi treburile casnice în mod egal, ci înseamnă dedicare totală partenerului şi relaţiei cu acesta. Dacă învaţă cum să o facă, orice cuplu poate să aibă relaţia la care a visat întotdeauna.

ELIZABETH şi JIM CARROLL sunt fondatorii Marriage Boot Camp© (PROGRAMUL DE TERAPIE PENTRU CUPLURI) şi vedetele reality-show-ului omonim difuzat de postul american de televiziune WE.


Comandă online Terapie pentru cupluri la 15,00 lei scrisă de Elizabeth Carroll, tiparită la editura Niculescu face parte din colecția Familie. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Terapie pentru cupluri nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.