Vezi cos Comanda
-50% Prolegomene la o istorie a mass-media

Istoria presei este implicit istoria societatilor in ansamblu. Profilul social, economic, cultural al unei epoci poate fi reconstituit din "arhivele cotidianului" ceea ce s-au dorit a fi si chiar au fost presa scrisa si audio-vizuala.

Din temele abordate amintim: fenomenul Gutenberg, varstele presei romanesti, presa romaneasca post-decembrista, istoria mijloacelor de radiodifuziune, istoria radioului romanesc, istoria televiziunii, televiziunea romana.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Prolegomene la o istorie a mass-media

  • 12.00Lei
  • 6.00Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Autor Gabriela Rusu Pasarin
Editura Universitaria Craiova
Limba romana
Numar pagini 262
Stare excelenta