Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Proza umoristica romana Vol.I
Volumul Proza umoristica romana Vol.I este o editie cu un text ales, prefata si prezentari de Silvian Iosifescu. Secolul al XIX-lea a dus la maturitate satira in proza, i-a dat succesiv alte obiective impuse de schimbarile sociale si i-a perfectionat instrumentele. Satira infloreste vertiginos in scrierile premergatoare '48-ului. Se inmultesc procedeele si tonurile. Genurile clasicizante, satira, epistola, si mai ales fabula, coexista cu meditatia si cu evocarea istorica.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Proza umoristica romana Vol.I

  • 21.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Silvian Iosifescu
An publicare 1965
Editura pentru Literatura
Limba romana
Numar pagini 571
Stare satisfacatoare