Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Psihokilleri (portretele celor mai cunoscuti criminali)
Juan Antonio Cebrian, autorul cartii Psihokilleri (portretele celor mai cunoscuti criminali), a fost jurnalist si scriitor care a realizat programe radiofonice, a fost directorul revistei LRV, director al programului Roza vanturilor. Pe parcursul activitatii sale a fost distins cu mai multe premii: Premiul pentru Cel mai bun prezentator, Premiul pentru Cea mai buna descoperire. Psihokilleri este un sangeros si exploziv cocteil de portrete si istorii care nu poate lasa indiferent nici un cititor, cuprinzand toate tipurile de criminali psihopati, de la canibali si spintecatori la violatori si strangulatori, cu alte cuvinte, bestii infernale, personaje greu de evaluat, minti mai intortocheate si mai perverse decat si-ar imagina cineva.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Psihokilleri (portretele celor mai cunoscuti criminali)

  • 39.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Juan Antonio Cebrian
An publicare 2008
Editura Litera International
Limba romana
Numar pagini 191
Stare foarte buna