Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Puterea cugetarei
Puterea cugetarei, o lucrare de S. O. Marden, prima aparitie in editie romaneasca. Atentie, cartea nu are coperta fata/verso! Omul inzestrat de energie morala, poseda stapanire de sine si implicit are o inraurire superioara asupra aproapelui sau. Si nimic nu este mai legitim, decat sa cauti a exercita o influenta asupra semenilor tai, cu conditia insa ca aceasta sa fie de ordin moral. Dintre toate calitatile morale, aceea care intareste caracterul, care produce cele mai puternice resurse, si care asigura omului rezistenta morala, este numai energia morala pe care o dobandim prin cugetare.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Puterea cugetarei

  • 29.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor S. O. Marden
Editura I. V. Socec
Limba romana
Numar pagini 106
Stare satisfacatoare